1940

El ressorgiment del Parc d'Atraccions
Durant els anys de postguerra es restableix la "S.A. El Tibidabo", encapçalada per la família del Dr. Andreu, que dedicarà els seus esforços a ampliar la superfície del Parc d'Atraccions, a arreglar-ne els jardins i a crear noves atraccions. En aquests anys es reformen el Gran Cafè Restaurant Tibidabo i l'Hotel Coll, que esdevé "La Masia". El 1947 es comencen a celebrar les revetlles d'estiu amb un gran èxit, i el 1948 s'obre el laberint de xiprers, la primera atracció després de la Guerra Civil.


1950

L'època daurada del Parc d'Atraccions
El 1951 s'inaugura el Teatre Infantil, un escenari de vida efímera però que va ser considerat un dels millors d'Europa, i es continua l'expansió i enjardinament de la part baixa. El Parc d'Atraccions viurà una època daurada amb millores importants, com la reforma integral del vell funicular el 1958. A aquesta dècada correspon, també, la creació de nombroses atraccions com el Telefèric, les Olles Voladores, el Tren Miniatura (rèplica del primer ferrocarril Barcelona-Mataró), els cotxes elèctrics, la Casa de les Sorpreses, el Castell Encantat, etc., sense oblidar la creació el 1959 dels gegants del Tibidabo: Doña Atalaya i Don Avión.


1960

El "Paraíso de los niños"
El Parc d'Atraccions accentua el seu caràcter familiar i es coneix amb el sobrenom del "Paraíso de los niños". Els nombrosos intents de comptar amb una muntanya russa es farien realitat el 1961, i a les esplanades del Parc d'Atraccions apareixen noves atraccions com la Roda Panoràmica, Autos de Xoc, Platets de Combat, el Gira-sol, el Joc de Cafè, etc. Mentrestant, també augmenta l'oferta d'espais d'oci interiors amb atraccions de recorregut com Tontilàndia Express, el Palau de la Llum, amb els seus miralls còmics, o el Tibicar.

 
 
 
Tibidabo
Tibidabo
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari