Camí del cel

El Camí del Cel del Parc d'Atraccions Tibidabo és passeig únic on trobareu algunes de les atraccions més emblemàtiques del Parc com La Talaia, L'Avió o el Carrousel, entre d'altres, i on podreu visitar l'impressionant col·lecció del Museu d'Autòmats, ubicada en un vistós edifici modernista. Tot plegat amb les millors vistes de la ciutat de Barcelona de fons. Sens dubte, es tracta d'una visita obligada pel turista o per aquells que busquin passar un agradable dia en familia o en companyia d'amics.

Fixeu-vos-hi! Només cal que feu clic sobre el mapa per veure les atraccions amb més detall.

Per gaudir de les atraccions del Camí del Cel trobareu dues modalitats d'entrada:

1. Polsera de Camí del Cel, que dóna dret a gaudir de totes les atraccions d’aquesta zona que la vostra alçada us permeti les vegades que vulgueu. A més, aquesta polsera també us permet l’accés a la resta del recinte del Parc d’atraccions, sempre que estigui obert, sense accedir a la resta d’atraccions i espectacles. 

2. Tiquet individual de 2 € per atracció. Aquest tiquet us permet l’accés una vegada a una de les atraccions del Camí del Cel que la vostra alçada us permeti. Aquests tiquets es compren directament a les taquilles o màquines del Parc.

L'entrada completa al Parc inclou l'accés a totes les atraccions i espectacles que la vostra alçada us permeti, incloent les atraccions del Camí del Cel.

 

Horaris Camí del Cel

Si voleu visitar i pujar a les atraccions del Camí del Cel també podeu adquirir les entrades al següent enllaç:

Entrades Camí del Cel

 

 


Atraccions de Camí del Cel

Giradabo

La recentment estrenada roda panoràmica, situada al nivell més alt de la muntanya, us permetrà pujar fins els núvols i gaudir d'unes increïbles vistes de la ciutat de Barcelona.

Alçada: + 130 cm
Acompanyants: 95 - 130 cm


Edifici Cel

L'Edifici ubicat al Camí del Cel del Tibidabo s'hi projecta el document Cent anys passen volant. El documental, de 10 minuts de durada, recorre els més de 100 anys de la història del Tibidabo vinculant-la amb la història de Barcelona.

Alçada: + 90 cm
Acompanyants: 0 - 90 cm


Pony Rodeo

Els més petits podran viatjar pel salvatge Oest americà amb el Pony Rodeo, un tren monorail d'allò més entretingut!

Alçada: 100 - 140 cm
Acompanyants: 0 - 100 cm


Río Grande

Puja al tren i fes una volta amb petits i grans. Serà divertit!

Alçada: + 90 cm
Acompanyants: 0 - 90 cm


Talaia

Atracció emblemàtica inaugurada el 1921, la Talaia et permetrà gaudir de les millors vistes de Barcelona a 550 metres sobre el nivell del mar.

Alçada: +120 cm
Acompanyants: 80-120cm


Museu d'Autòmats

Més de 40 peces del segle XIX i XX; una autèntica joia inclosa en el Catàleg de Museus de la nostra ciutat.

Alçada: + 90 cm
Acompanyants: 0 - 90 cm


Les Llaunes

Gira i gira, sol o en família i passa-t'ho d'allò més bé!

Alçada: +90 cm
Acompanyants: 0-90 cm


Carrousel

El Carrousel porta a tothom a un conte de fades i fantasia, envoltat d'un ambient d'època.

Alçada: + 90 cm
Acompanyants: 0 - 90 cm


Avió

Petits i grans us podreu enlairar amb l'Avió, l'atracció més emblemàtica del parc i el primer simulador de vol de la història. Propulsat per la seva pròpia hèlix porta a tothom, des del 1928, en un viatge de sensacions per fer volar la imaginació.

Alçada: +120 cm
Acompanyants: 0 - 120 cm

Restauració 

Enrique Tomás    
Entrepans de pernil ibèric, formatge, embotit ibèric, olives, paperines de fuet o daus de pernil. Veniu a tastar l’oferta i gaudiu d’unes vistes espectaculars de la ciutat de Barcelona des del mirador del nivell 6 del Parc!

Restaurant La Masia    
A la Plaça Tibidabo, davant de l’entrada principal, trobareu el centre La Masia del Tibidabo amb una oferta totalment renovada que posa a la vostra disposició amanides, tapes i entrepans. 

Xurreria    
Tasteu els xurros de tota la vida! També els podreu acompanyar d’una xocolata calenta o, si ho preferiu, podreu tastar les clàssiques patates fregides de la Xurreria. Al nivell 6 del Parc, al costat de la Talaia.

Podeu conèixer els nostres centres de restauració aquí.

Serveis

 • Taquilles
 • Oficina d'Atenció al Client
 • Màquina de tiquets   
 • Lavabos
 • Canviador per a nadons - Ubicats als lavabos situats al costat de l'atracció l'Avió, s'hi troba una zona dedicada als nadons.
 • Botiga    
 • Lavabos per a persones amb discapacitats - Al costat de l'atracció Avió   trobaràs lavabos adaptats per a persones amb discapacitat. 
 • Funicular del Tibidabo
 • Parada autobús
 • Distribuïdor automàtic
 • Zona de pícnic - Trobaràs una zona de pícnic al costat de l'atracció Edifici Cel amb una capacitat aproximada de 300 persones.
 • Bústia de suggeriments - Si vols deixar constància per escrit de les millores o comentaris sobre la teva estada al parc, en aquest nivell hi trobaràs dues bústies de suggeriments, a les entrades del Camí del Cel. Ens comprometem a donar-te una resposta abans de 15 dies hàbils.
 • Telèfon públic
 • Zona de fumadors - Si us plau, no fumeu fora de les zones habilitades.
 
 
 
Tibidabo
Tibidabo
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari