Agències

El tour més complet passa pel Parc d'Atraccions Tibidabo
Veniu de turisme a la ciutat de Barcelona? Teniu amics, familiars o coneguts que estan de visita a Barcelona i no saben què visitar ? Doncs, una visita obligada i que ningú es pot perdre, ja sigui petit o gran, vagi sol o amb nens, és el Tibidabo, ubicat a 500 metres sobre el nivell del mar, un indret amb un munt d'activitats que farà les delícies de tothom que el visiti.
 
Voleu gaudir de les vistes més espectaculars de la ciutat de Barcelona i gaudir de les atraccions més emblemàtiques del parc?
No us podeu perdre la visita al Camí del Cel del Tibidabo, un passeig gratis obert cada dia de l'any excepte del 6 al 31 de gener, de dilluns a divendres al febrer i el 25 i 26 de desembre. En aquest espai, podeu gaudir previ pagament de les atraccions més emblemàtiques així com dels meravellosos miradors que posem a la vostra disposició.

O bé voleu gaudir de l'oci en família o amb els amics gaudint de les atraccions?
Visiteu-nos quan tot el Parc d'Atraccions està obert i gaudiu de més de 24 punts d'oci entre atraccions i espectacles.

Tot amenitzant la vostra visita amb animació itinerant,  així com dels serveis que també posem a la vostra disposició com consignes, cotxets per a nadons, centres de restauració i zones de pícnic.

Què feu que no esteu comprant l'entrada per gaudir de les atraccions del Camí del Cel o del Parc d'Atraccions? Us recordem que les podeu adquirir de manera anticipada a través de la pàgina web.

Què dieu, que no en teniu prou en pujar a 500 metres sobre el nivell del mar i voleu intentar tocar els núvols?
Si és així, la visita obligada serà la Torre de Collserola ja que és l'edifici més alt de Barcelona. Des del mirador de Collserola, a 560 metres d'altura, podreu contemplar unes espectaculars vistes de la ciutat de Barcelona. A més, disposem de preus especials per a agències de viatges. Només us heu de posar en contacte amb nosaltres al 93 211 79 42 o a través el correu electrònic comercial@tibidabo.cat

 
 
 
Tibidabo
Tibidabo
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari